Ölprovning Göteborg

Välkommen till Ölprovning Göteborg. Nu kan du ta del av exklusiva ölprovningar i centrala Göteborg hos oss på Ölprovning Göteborg. Hos oss hittar du flera olika ölprovningar anpassade efter just dina önskemål och förväntningar.

Önskar du ett event för ditt Företag, Svensexa, möhippa eller helt enkelt en trevlig kväll, så har ni kommit helt rätt. Skicka ett mail till oss med ett önskat datum och vilken stad det gäller.

Vi har ölvandring genom Göteborg. Och skulle ni vilja lära er brygga ert eget öl, så har vi kurser för detta. Skicka bara förfrågan till oss via mail.

På samtliga av våra ölprovningar leds du, ihop med en grupp andra människor av en erfaren och mycket kunnig guide som är expert på öl. Som företag eller större grupp kan ni boka en privat provning där vi antingen kommer till era lokaler eller så kan ni komma till våra mysiga lokaler centralt i Göteborg. Under en ölprovning får du t ex smaka på och jämföra ett antal ölsorter med skilda karaktärsdrag samt på ett roligt sätt lära dig om tillverkning och framställning av öl.

Du får även ta del av spännande anekdoter och berättelser från ölens fascinerande historia. Med en ölprovning från Ölprovning Göteborg kommer du lära dig att uppskatta och se på öl på ett helt nytt sätt. Ta chansen att vara med om en speciell och spännande upplevelse. Tveka inte att boka en av våra många Ölprovningar redan idag.

Välkommen till Ölprovning Göteborg.